onsdag 27. april 2011

Skrillex - Disco Rangers 2011

Russebussen Disco Rangers 2011 har fått godeste Skrillex til å lage en låt for dem. I følge kommentarene på YouTube så tok de kontakt med Sonny Moore (Skrillex) før han slapp EP'en Scary Monsters & Nice Sprites, med det mener de bestemt at de var ute med låt-forespøselen/kjøpet før han ble så populær og mainstream. Skrillex var relativt kjent innen og ble så utenfor sin sjanger av lyttere etter at han remixet Lady Gaga sin Bad Romance i 2009. Om de tok kontakt med han før dette, så kudos og knips til de for det.

Noen vil sikkert hevde at Skrillex virkelig har blitt en sellout i det siste, med tanke på Reptile's Theme til Mortal Kombat 9 og nå dette. Men jeg mener han bare utnytter de gode mulighetene som byr seg og med dette får spredd sine fabelaktige toner over en bredere lyttermasse.

Oppdatert 28.04.11: Christine (fra Christine på NRK P3) har snakket med Jarand fra russebussen Disco Rangers 2011, han forklarer litt hvordan de fikk Skrillex med på dette. Hele intervjuet kan du høre hos Christine på NRK P3 mellom 20.00 og 22.00 den 20. april.

Ingen kommentarer: